I 59 digte fortæller Yahya Hassan sin historie, fra han er 18 år, debuterende forfatter og ”præmieperker” med politibeskyttelse, til han bliver jaget vildt, voldsmand, fængslet, indlagt, ”psykoseperker” og uden et sted at være.
Om tab; tabet af et barn, af en kæreste og af forbindelser, der knytter den unge mand i teksten til verden. Men Caspar Eric retter her også blikket mod, hvordan næstekærligheden kan findes frem og aktiveres i de tab, og hvordan det lille private sorgrum kan pege ud på de større bevægelser, der er i gang i verden. For »Alt hvad du ejer« handler også om sorg og hukommelse og hvilke begivenheder, der får lov at være en del af historien.
En melankolsk pop-digtsamling der handler om kærlighed og om at forsøge at være en person. 7/11 er dokumentarisk poesi der udforsker kravet om at være lykkelig, blandt andet. Det er et portræt og en beretning direkte fra nutiden til nutiden.
En digtsamling om at være tæt på et menneske med alvorlig sygdom, om at blive på kærlighedens sted, selvom kærligheden er gået i stykker. Og om at skrive poesi i en verden, hvor kærlighedens sprog synes slidt op.
DIGTE 2014 er en bog der handler om mange ting; blandt andet om hvordan det føles at være i live i begyndelsen af et årtusinde, på kanten af sammenbrud og subjektivitet
Tilbage til unaturen er systemdigte skrevet i et naturmøde: Rasmus Nikolajsen har begivet sig ud i noget, der forekom ham at være natur, og har så noteret med plastikkuglepen i hæfter, som en maler, der stiller sig op med sit staffeli.
En digtsamling om moderne ikoner, fra Audrey Hepburn over Mick Jagger til Pete Doherty. Det er digte, der afsøger originaliteten i det tilsyneladende banale, og synliggør skønheden og menneskeligheden i det stereotype.
«Før og efter videnskab» forskyder hverdagen ind i en mystisk verden. En digtsamling, der spænder over det spirituelle, det poppede og nørdede og inderligt poetiske.