Sandheden om Danmarks største sladderblad – og Danmarks største
medieskandale
I maj 2008 rejste journalist Kasper Kopping til Canada. I hælene på prins Joachim og prinsesse Marie, der var på bryllupsrejse. Allerede dengang var den 30-årige Kopping en af de højst skattede medarbejdere på ugebladet SE & HØR, og det scoop, han kort efter lavede i Canada, gjorde ham kun endnu mere populær.
Kasper Kopping havde af bladets ledelse nemlig fået overdraget kontakten til en helt særlig kilde. Den sommer var han glad. Han anede ikke, at han netop havde været med til at starte det, der seks år senere blev den største danske medieskandale nogensinde.
I årene, der fulgte, arbejdede Kasper Kopping tæt sammen med IT-eksperten, der senere blev kendt som tystys-kilden. Kun en lille, lukket kreds vidste, hvordan nogle af bladets bedste forsidehistorier i virkeligheden havde set dagens lys, og både skiftende chefredaktører og udgiveren Aller Press ville gøre meget for ikke at kunne blive kædet direkte sammen med ulovlighederne. Præcis hvor meget, fandt Kopping ud af i foråret 2014. Han blev fyret, sigtet af politiet for hæleri og hackervirksomhed, forfulgt af sine tidligere kolleger i pressen og udstødt af den koncern, det blad og de chefer, han følte, han bare havde pareret ordrer fra.
Der er skrevet meget om SE & HØR i det seneste år. Men nu fortæller Kasper Kopping, manden der endte midt i Danmarks største medieskandale og var med til at styre den såkaldte tystys-kilde, for første gang sin egen historie. Om paparazzi-ture, aldrig fortalte sladderhistorier, retssager, hemmelige kilder, lokumsaftaler, sex, druk og mildest talt tvivlsomme arbejdsmetoder på et blad, som han dedikerede næsten ti år af sit liv til. Om, hvordan SE & HØR i virkeligheden hyrede og brugte deres guldkilde. Og om, hvordan det var at stå midt i stormvejret, da Aller Press pludselig slog hånden af ham, og det var ham selv, der måtte gemme sig for journalisterne …